2011. december 16., péntek

Szűcs Ágnes-Virág - Jelenlegi ára: 25 000 Ft


AVON terméklap
Szűcs Ágnes - Virág
A művész a babát nagy, absztrakt virággá alakította, amely a nőiséget hivatott szimbolizálni. Színében a fekete-fehér ellentétpár a fejlődést, a gyógyulást jeleníti meg.
Rajztanár édesanyja hatására Szűcs Ágnesben hamar kialakult a művészet iránti szeretet, és az igény, hogy valami szépet hozzon létre. Ez az igény soha nem hunyt ki, és annak ellenére, hogy az alkotó hosszú ideig más utakat járt, mindig ott lappangott benne, gyakran az töltötte ki gondolatait, hogy művésznek kell lennie. 32 évesen kezdett ismét rendszeresen rajzolni egy rajziskolában, az ottani tanárai unszolására jelentkezett a Képzőművészeti Egyetemre, ahová azonnal fel is vették, és ahol 2011-ben készítette el diplomamunkáját tervezőgrafika szakon.
Az AVON figyelemfelhívó kampányában 25 közéleti személyiség egy-egy gondolatát megjelenítő táblát tartó 25 próbababát helyeztek el az Andrássy úton.
A próbababát gyakran látjuk női testként a kirakatban, s míg sérülés esetén a műanyag testrészek bármikor javíthatók vagy kicserélhetők fájdalom és veszteség nélkül, a nők esetében ez nem így van.
A kampányt követő időszakban 8%-kal több mammográfiás vizsgálatot regisztráltak az előző időszakhoz képest a vizsgált szűrőállomásokon - az AVON legfőbb célja, hogy ez az arány tovább növekedjen.
A próbababákat az eseményt követően 27 művész formálta műalkotássá, továbbgondolva azok eredeti üzenetét.
Az alkotásokat december 13. és 21. között tekinthetik meg az érdeklődők az Aréna Plázában, ez alatt a művek kalapács alá is kerülnek a Teszvesz. hu aukciós portálon. Nézd meg az összes aukciót!
A befolyt összeget az AVON a Magyar Rákellenes Ligának ajánlja fel.
Számlaszám: 12001008-00102329-00100000
Honlap / elérhetőség: www. rakliga. hu, www. facebook. com/rakliga
A korai felismeréshez elengedhetetlen a rendszeres önvizsgálat, 45 éves kortól a szűrésre járás. Itthon az egészségügyi szűrésre felkért nők 40%-a nem megy szűrésre. * Változtass velünk!
*Az adatokat a Magyar Rákellenes Liga szolgáltatta
Vásárolj támogatói jegyet és nyerj!
A jótékonysági aukciók mellett 1000 Ft-os támogatói jegy
megvásárlásával is segítheted a Magyar Rákellenes Ligát!
A támogatói jegyet vásárlók között kisorsolunk
5 darab 15 000 Ft értékű Avon ajándékcsomagot!
A TeszVesz Jótékonysági aukciók esetében csere, beszámítás nem lehetséges!
Az aukció meghatározott irányárról indul, villámár nélkül, az aukció befejezésének időpontjában a legmagasabb licitet tevő veheti meg a terméket az aktuális áron.
Figyelem: Lehetőség van ún. védett ajánlat megtételére is. (pl. valaki 5. 000 Ft-os védett ajánlatot tesz egy termékre , s az aukcióra 1. 000 Ft-os új licit érkezik, a rendszer automatikusan elhelyez egy 2. 000 Ft-os licitet a védett ajánlatot tevő felhasználó nevében - a konkrét esetben 1000 Ft-os licitlépcső esetén). A rendszer mindig csak annyit licitál a legmagasabb ajánlatot tevő nevében, hogy az övé legyen a legmagasabb licit.
A nagy érdeklődésre való tekintettel és az árverések tisztaságának megőrzése érdekében a TeszVesz fenntartja a jogot a licitálók ellenőrzésére. Az ellenőrzés során 24 órán belül nem elérhető felhasználók licitjei automatikusan törlődnek.
A TeszVesz fenntartja magának azt a jogot, hogy az aukciót zárt aukcióvá minősítse.


Jelenlegi ára: 25 000 Ft

Az aukció vége: 2011-12-21 12:00
. Szűcs Ágnes-Virág - Jelenlegi ára: 25 000 Ft

Fontos