2011. május 24., kedd

25-ös gördülőtalpas Enquist terápiás lábbeli - Jelenlegi ára: 8 000 Ft

Enquist terápiás lábbeli (Softy), 25-ös gördülőtalpas barna színű,
újszerű állapotban méretprobléma miatt eladó.
Az Enquist az aktív, gördülőtalpas lábbelik legújabb generációja, amelynek megalkotása mögött több éves hazai és nemzetközi kutatás-fejlesztési munka áll. A fejlesztési folyamatban biomechanikai és cipőtervező szakemberek, gyógytornászok és mozgásszervi szakorvosok vettek részt, így az Enquist mára egy multidiszciplinális szakmai tartalmat megtestesítő termékké vált, amely újraértelmezte a gördülőtalpas lábbeli fogalmát azzal, hogy megvalósította az Enquist Selfness Technology-t. Az Enquist egyszerű lehetőséget kínál arra, hogy élhessünk a testi-lelki egészséghez fűződő alapvető emberi jogunkkal: egyszerűen járjunk a cipőben, élvezzük a lépteket, fedezzük fel a sétálás örömét, engedjük, hogy gördülékeny lépteink nyomán mozgásszervi rend, testi és lelki harmónia bontakozzon ki bennünk.
Enquist Selfness Technology
Gyermekkorban megkönnyíti a természetes és egészséges járásminta kialakulását
Felnőttkorban rávezet az egészséges és élvezetes járás technikájára
Megszüntetheti, illetve jelentős mértékben enyhítheti a különféle mozgásszervi elváltozásokat
Kíméli az ízületeket
Csökkenti a sarkat és a teljes talpat érő nyomásterhelést
Az optimális irányba tereli a bokaízületeket és az arra épülő egyéb ízületeket
Folyamatosan aktivizálja az izomzatot
Stimulálja az idegrendszert, így mentális és általános közérzet-javulást eredményezhet
Használata nem igényel tudatosságot, az Enquist-ben járni éppoly természetes érzés, akár mezítláb sétálni a tengerparton
Az enyhe ívelésű talpon a járás nem csupán természetes, hanem játékosan könnyed kikapcsolódás
A mindennapi viselet
Ha felveszünk egy Enquist-cipőt, néhány lépést követően megváltozik számunkra a világ: mintha egy új dimenziót fedeznénk fel, a járás egyszeriben élménnyé, szórakozássá, rekreációs tevékenységgé válik. Hétköznapi ügyeink intézése során, mialatt egyik helyről a másikra szaladunk, azt vesszük észre, hogy az addig terhes, problematikus járás felfrissít, feldob minket, holott semmi más nem történt, pontosan ugyanazt az ötven vagy ötezer lépést tettük meg, mint az Enquist előtt. Felfedezzük a járás, a séta élményét, s vele azt, hogy miképpen juthatunk szabadsághoz a hétköznapok során, miközben feladatainkat végezzük. Az Enquist lábbelik viselése azonban jóval többet tartogat számunkra a mozgásszervi elváltozások megelőzésénél: a 2005-ben indult fejlesztés eredményeként egy olyan aktív cipőt sikerült megalkotni, amelynek mindennapi használata nem igényli a járás „ újratanulását“, hanem éppen ellenkezőleg, visszaadja viselője számára a léptek, a gyaloglás természetes örömét.  
Bármilyen kérdésed van, írj!!


Jelenlegi ára: 8 000 Ft

Az aukció vége: 2011-05-31 17:28
. 25-ös gördülőtalpas Enquist terápiás lábbeli - Jelenlegi ára: 8 000 Ft

Fontos